Аспиратор за почистване на нос на деца NASALEX

77 рейтинги на клиентите Много търсен!

Най-сигурният и лесен начин за изчистването на малчуганите! Нежно почиства запушеният нос на вашето дете. Аспираторът улеснява дишането, подобрява общото състояние и помага за по-бързото отминаване на симптомите на настина на вашето дете. Регулируема сила на засмукване и USB зарядно.

Пакетът съдържа: 1 х аспиратор за почистване на нос за деца NASALEX

79,00лв. 49,00лв.

Поръчвате днес, получавате в сряда, 30.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 49,00лв./бр 2x 39,20лв./бр 3x 34,30лв./бр
Понастоящем 6 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

Безплатна и бърза доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Детето ви отново страда от запушен нос и има затруднено дишане?

Кажете сбогом на дразнещите и досадни методи, които използвате за отпушване на нос. Електронният аспиратор NASALEX се препоръчва от експерти и безбройно много доволни родители.

Подходящ за деца и бебета

Двете силиконови подложки са подходящи както за новородени, така и за деца над 2 години. Те не съдържат токсични вещества и точно това ги прави напълно безопасни за децата.

Тихо и нежно

Употребата на аспиратора е напълно безшумна, което ви позволява да изчистите носа на детето си, докато то спи.

 width=

Бързо

Аспираторът почиства запушения нос много ефективно, а процедурата отнема само няколко секунди. Подходящ и за деца с хронични инфекции на горните дихателни пътища.

 width=

Регулируема сила на засмукване

Силата на засмукване на аспиратора може да бъде регулирана, за да съответства на степента на запушване на носа.

 width=

Подобрява цялостното състояние на вашето дете

Най-новото поколение на електронни аспиратори NASALEX е проектирано, за да осигури отпушен нос на детето и спокойна нощ за цялото семейство.

ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ

След употреба просто изплакнете аспиратора с топла вода.

МЕКИ СИЛИКОНО НАКРАЙНИЦИ

2 вида силиконови накрайника за деца от всички възрасти.

ЛЕК И ПРЕНОСИМ Може да се използва навсякъде и по всяко време.

Характеристики:

  • Материал: силикон, ABS
  • Възраст: 0-10 години
  • Тегло: 0,48 кг
  • Други функции: 2 силиконови накрайника
  • USB кабел за зареждане (зарядно не е включено)

В случай на плащане с наложен платеж, пакетът се доставя от Еконт. Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Ако платите доставката предварително през paypal или с кредитна карта, доставката се извършва от Еконт, ще получите пакета като препоръчано писмо на посочения адрес, ако отсъствате във времето на доставката, можете да го вземете в най-близкия пощенски клон. Известие за доставяне ще получите в пощенската си кутия.

Ако продукта не покрива вашите очаквания, можете в срок от 14 дни от получаването да го върнете по каквато и да е причина. Изпратете продукта непокътнат и в продажната опаковка на адреса на фирмата HS plus d.o.o. Приложете попълнен формуляр за рекламация/замяна и платената сума ще ви бъде върната или продуктът ще бъде заменен за по-подходящ на еднаква парична равностойност без доплащане. По този начин се грижим за непрестанно удовлетворяване на нашите постоянни клиенти.