Градински разсадник PLANTIE за всички видове растения

66 рейтинги на клиентите

Отглеждайте красиви цветя, билки и зеленчуци по иновативен, лесен и ефективен начин.

Специалната тъкан стимулира растежа на полезни бактерии и позволява на корените да се развиват оптимално, поддържайки подходящата влага.

45,00лв. 39,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 39,00лв./бр 2x 31,20лв./бр 3x 27,30лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

С помощта на този разсадник, вие ще можете да сложите вашите растения на високо – далеч от вредителите на земята, ще можете да улесните физическата си работа, осигурявайте оптимални условия за вашите растения. Всичко това е възможно благодарение на PLANTIE. Вие и растенията ви ще останете впечатлени!

  • Лесно монтиране
  • Защита от вредители
  • Проветряване и дренаж на корените
  • Бърз растеж на посевите
  • По-висок добив
  • Подходящ за тераси и балкони

ПРЕКРАСНА ГРАДИНА
Отглеждайте красиви цветя, билки и зеленчуци по иновативен, лесен и ефективен начин. Градинският разсадник PLANTIE може да се постави навсякъде навън, в градината, терасата или в двора. Просто го напълнете с пръст и засадете в него желаните от вас култури. След приключване на вегетационния сезон ще можете спокойно да го изпразните, измиете съхраните до следващия сезон, така че ще имате също толкова красива градина и през следващата година!

ПРОДУКТИ ОТГЛЕДАНИ С ГРИЖА
Специалната тъкан стимулира растежа на полезни бактерии и позволява на корените да се развиват оптимално, поддържайки подходящата влага. Всички тези предимства взаимодействат положително върху растежа, така че ще оптимизирате реколтата си и ще насърчите растежа на цветя или зеленчуци. Можете да поставите новата си градина върху вече съществуваща градина, на моравата, в двора или на други места, където растенията ще имат оптимални условия за растеж. Напълнете го с подходящата почвена смес и се насладете на домашно произведени продукти през целия сезон!

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ
Устойчивият геотекстил осигурява дългосрочна употреба и поддържа оптимални условия за растеж, осигурявайки висока UV защита. Тъй като PLANTIE е отделен от земята, той предпазва вашата реколта от всякакви вредители и насекоми. Благодарение на факта, че можете да поставите разсадника на желаната от вас височина, плевенето на трева и поддържането на посевите ще е по-лесно за вас и няма да натоварвате кръста си.

Диаметър:  90 см
Височина: 30 см
Цвят: черен
Материал: геотекстил

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Отзиви: 3
Розалия
06.09.2021
Страхотна опция за домашно градинарство. Имам си посаден райграс и не исках да си съсипвам градината за няколко зеленчука!
Катя
08.09.2021
Просто превъзходно. Откакто го имам нито едно растение не ми е умряло!
Марио
31.08.2021
Много хубав продукт. Всеки градинар трябва да го има!
Отзиви