Инструмент за премахване на плевели RUNCO

75 рейтинги на клиентите

Инструментът RUNCO е лесен за използване, може да се регулира и е ефективен за премахване на досадните плевели.

89,00лв. 52,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 52,00лв./бр 2x 52,00лв./бр 3x 52,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

 • Инструментът RUNCO е лесен за използване, може да се регулира и е ефективен за премахване на досадните плевели. Сега можете да прекарвате по-малко време в плевене и да се отдадете на това, което ви харесва.
 • Забравете тежката физическа работа, за да отстраните нежеланите плевели. Без да използвате химични препарати. Без да цапате дрехите и ръцете си.

 • Инструментът RUNCO е лесен за използване, може да се регулира и е ефективен за премахване на досадните плевели. Сега можете да прекарвате по-малко време в плевене и да се отдадете на това, което ви харесва.
 • Забравете тежката физическа работа, за да отстраните нежеланите плевели. Без да използвате химични препарати. Без да цапате дрехите и ръцете си.

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

 • Премахва плевелите навсякъде
  Ефективен уред, който премахва досадните плевели от алеи, тротоари, вътрешни дворове и от други нежелани места, като така поддържате къщата и двора си чисти и подредени.
 • Без да се налага да се навеждате или да сгъвате коленете си
  След като приключите работа с инструмента просто съберете и изхвърлете боклука, така ще премахнете плевелите за нула време. Никога повече няма да ви се налага да се навеждате.

 • Добър помощник в градинарството
  Преди да започнете работа с него можете удобно и лесно да регулирате дръжката на инструмента, спрямо вашата височина. Това позволява уреда да се използва както от деца, така и от възрастни, без да се налага никой да полага допълнителни физически усилия.
 • Регулируем конектор, подходящ за всеки тип дръжка
  Конектора може лесно да се регулира, като това ви дава възможност да поставите дръжката, която искате (тя не е включена в комплекта). Просто развийте винтовете, за да коригирате големината на отвора и след като поставите дръжката ги завийте обратно.
 • Премахва плевелите за минути
  Трябва да почистите алеята или двора си, защото ще правите парти на открито тази вечер? Инструментът гарантира, че ще отстраните нежеланите плевели само за минути.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

МАТЕРИАЛИ
 • Неръждаема стомана+ABS
ТЕГЛО НА ИНСТРУМЕНТА
 • 400 гр
ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА
 • 1 × Инструмент за премахване на плевели

БЕЛЕЖКА

 • Моля, имайте предвид, че може да има леки отклонения в размерите, от тези посочени в описанието.
 • Моля, имайте предвид, че поради различните настройки на цветовете на вашия дисплей, действителният цвят на уреда може да е малко по-различен от цвета, показан на снимката.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Отзиви: 3
Самуил
05.09.2021
Предназначението му е точно както в описанието, използвах го дълго време и наистина премахва плевелите ефективно заедно с корените им, не се наложи да използвам химични препарати, а и не ме заболя гърба по време на работа. Препоръчвам го на всеки.
Йордан
12.08.2021
Чудесен инструмент! Оказа се, че премахването на плевели е ПРИЯТНО! Лесен е за използване независимо от това колко голяма е тревата, която премахвам! Премахвам всичко наведнъж, но в някои случаи трябва да се наведа и да издърпам корените, за да не се налага да използвам препарати! Стига дълбоко до основата на всички плевели - от глухарчета до малки дървета, които трябва да се изкоренят!
Тодор
06.08.2021
Този инструмент е точно това, от което имах нужда, за да премахвам плевели с минимални усилия. Изработен от устойчива, неръждаема стомана.
Отзиви