Преса за къдрене и изправяне на коса TWISTLINE

37 рейтинги на клиентите

Пресата TWISTLINE е революционен уред за коса, който може да създаде ВСИЧКИ видове къдрици – малки, големи или просто начупена коса, а най-големият плюс е, че може и да изправя. Сега можеш да си направиш чудесни къдрици за по-малко от 10 минути. Още по-добре – къдрици, които издържат 2-3 дни.

Опаковката съдържа: 1 х Преса за къдрене и изправяне на коса TWISTLINE

Допълнение: За да се уверите в правилната употреба, моля изгледайте видеото с инструкциите, което можете да намерите по-долу!

74,00лв. 45,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 45,00лв./бр 2x 45,00лв./бр 3x 45,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Една преса. Безкрайни възможности.

 

За да получиш това, което би получила в професионален салон!

Сега можеш да създадеш визия с дълги, красиви и добре оформени къдрици или просто да изправиш косата си.

Създай всеки стил само за няколко минути.

Големи, малки, чупливи къдрици или просто модерна прическа – сега можеш да направиш всичко това у дома си, само за няколко минути. Пресата ще направи косата ти елегантна и блестяща .

 width=

Антистатична функция.

Моделът PTC за загряване на титановата плоча създава бързо и лесно – блестящо и копринено излъчване, елиминирайки наелектризирането за по-дълго време и с по-малко щети . Подходящ за всеки тип коса.

 width=

Инструкции за употреба

Препоръчваме ви да следвате инструкциите за най-добри резултати още от първото къдрене. В началото вероятно, може би, ще трябва да повторите този процес няколко пъти, преди да го овладеете напълно.

 

Спецификации:

  • Материал: алуминий, титаниева плоча, ABS
  • 4 лесно регулируеми степени на температурата
  • Загрява само за няколко секунди
  • Цифров дисплей за температурата от 140 ° C-230 ° C – градуси, които можеш да получиш само в професионален салон
  • Завъртане на 360 °, което ще ти помогне да оформиш прическата си още по-лесно
  • Двойно напрежение: работи както със 110-120V, така и с 220-240V

Мненията на нашите клиенти:

Мира В.  ⭐⭐⭐⭐⭐

Не знаех, че този чудесен уред съществува. Изглежда толкова елегантно и работи толкова добре. Исках нещо, с което да мога да си къдря косата, а с този 2 в 1 продукт мога да се насладя и на опцията за изправяне. Завиването прави къдренето още по-лесно, а високата температура от 220 градуса прави здрави къдрици, които не падат лесно. :)

 width=

Ива З. ⭐⭐⭐⭐

Когато я използваш за първи път ще ти трябва малко информация, затова дръж инструкциите близо до себе си. Успях да създам чудесни и естествени къдрици, благодарение на пресата. Много съм щастлива от нея.

 width=

Катерина А. ⭐⭐⭐⭐

Влюбена съм в новата си преса, с която къдря косата си. Работи се много лесно с нея и е много лека! Харесвам факта, че мога да къдря и изправям косата си само с един уред! Работи перфектно <3

 width=

Моника Д. ⭐⭐⭐⭐⭐

Купих тази преса за изправяне като подарък за майка ми. Използвала я е само няколко пъти до сега, но определено е много впечатлена.

 width=

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Изтеглете инструкции за този продукт (.pdf)